2015年8月7日 星期五

有神仙就救得返‧給曬後曬最滋潤的補濕@SK-II

Keep住擺街站既生活,曬左成兩個月有多T^T
肌膚不停向我投訴佢Dry爆左,OKOK!
即刻同你補補佢。


那那那~我最錫自己肌膚架啦,辛苦左咁耐,梗係要呵護返啦:)
今次就用左神仙級既SK-II Facial Treatment Essence 神仙水 (HK$510/ 75ml, HK$970/ 150ml, HK$1,160/ 215ml)
唔止呀,仲有SK-II Facial Treatment Mask 護膚面膜 ( HK$590/ 6pcs, HK$880/10pcs) 黎個曬後急救,保養真係幾時都咁重要架。




SK-II Facial Treatment Essence 神仙水 (HK$510/ 75ml, HK$970/ 150ml, HK$1,160/ 215ml)
應該都唔洗我多介紹,蘊含超過90%天然酵母Pitera™,以及氨基酸、礦物質、有機酸及維他命等營養物質。針對亞洲女性肌膚的新陳代謝週期,持續修復陽光造成的肌膚損傷,令肌膚持續煥發晶瑩剔透。

不含水銀、強酸、酒精等成分,唔會刺激皮膚,就算是敏感肌膚都岩用架,咁曬後肌當然都可以放心用啦。

將化妝棉蘸透神仙水。


輕拍臉部約 1 分鐘。翻轉化妝棉的另一面,又再重複拍勻臉和頸部 1 分鐘。早、晚潔面及拍上爽膚水後使用。

神仙水極易被皮膚吸收,較其他精華更快滲透至肌膚底層,健康飽滿既細胞就可以加強修復保護作用,全面改善五大美肌範疇:細滑、緊緻、抗皺、白皙及光澤度,能幫助任何年齡女性逆轉肌齡,持續使用可實現抗老,亮白、晶瑩剔透的理想效果添。


曬後個晚我都會用神仙水敷返個Toner Mask,幫肌膚泵返滿水,咁之後既保養都更影版吸收架。


K-II Facial Treatment Mask 護膚面膜 ( HK$590/ 6pcs, HK$880/10pcs)
曬後既急救當然要落重藥,一片面膜能提供 1 支 30ml Pitera™精華,為肌膚輸送大量 Pitera™, 令皮膚細胞更新,充滿營養及水份,改善皮膚乾燥、缺水、黯啞等問題。
完全係曬後良品。


比平時用既Mask黎得厚身,Lock住滿滿既精華,夠挺身好易控制。
搽完爽膚水後敷5-15 分鐘。


無論面上面同片Mask都仲有好多精華,我會跟手將片Mask敷係頸,再按摩到面上既精華被完全吸收,真係唔好哂呀。


唔單止係肌膚飲飽水,細滑緊緻度UP+,堅係覺得五大美肌範疇:細滑、緊緻、抗皺、白皙及光澤度,都有所改善。
最好緊係Keep住用逆轉肌齡,改善皮膚啦:)


「產品及有關資料由品牌提供」
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...