2015年8月18日 星期二

係無止景既街站下同陽光玩遊戲=3=

今個夏天完全冇機會出去享受陽光與海灘T^T
但依然同陽光好親近^^"

無止景既街站不停擺,無計啦!
打工仔黎講,做到自己想做既野都算係咁架啦。
都係曬,咁都係要搽防曬,今次就用左Biore一系列既防曬產品。

長效清爽防曬噴霧 (UV - Sara Sara) 建議零售價︰HK$99.9 / 50g
長效輕透防曬乳液 (UV Perfect Milk) 建議零售價︰HK$84.9 / 50g
冰爽透涼防曬啫喱 (UV Daily Care Gel) 建議零售價︰HK$84.9/ 120ml




一直以黎既皇牌,係平、靚、正之選:)
用左日本輕透UV隔離粉(ZnO),使防曬乳液能均勻地分佈於肌膚表面,能進一步提升防禦紫外線。
SPF50+ PA+++,獨有防水耐汗功效,專為長時間的户外活動及水上活動而設,防止肌膚曬紅及曬傷,色斑、皺紋及各種肌膚老化問題都冇有怕。


重點緊係呢枝防曬嘖霧,Biore首次推出防曬嘖霧咋,最鐘意就係Biore既包裝,一拉就開,用少好多紙,夠哂環保。

用左日本最高防曬系數SPF50+ PA++++ ,強力抵禦紫外線,強效防水耐汗,戶外活動最強。
長效輕透配方,令防曬能均勻分佈於肌膚表面,加強隔離紫外線,提升防禦效果

最正就係加入左洋甘菊精華,為因日曬而變得乾燥的肌膚補充水分。

噴頭好易控制,能令防曬能均勻分佈於肌膚表面,面部、頭髮及全身都適用架。
噴上身個下仲涼涼地咁,好舒服>////<


但講到舒服就一定係呢枝冰爽透涼防曬啫喱,獨有極速冰涼配方,在炎熱高溫下,搽上身即刻冰爽涼快,仲Keep到一陣添。

蘊含天然蘆薈及尤加利精華,高度保濕功能,能為因日曬而變得乾燥的肌膚補充水分,羅漢柏精華就有助防止肌膚因日曬而泛紅。


我係街檔到都有Keep住補防曬架,一邊手用長效清爽防曬噴霧 ,另一邊用冰爽透涼防曬啫喱。
面緊係用長效輕透防曬乳液啦,少少黑就點都有架啦,但整體都唔係太過份既,話哂我已經曬左成個月啊!!!
D朋友係問緊「咦?!你係咪黑左少少?」咁者係都唔係好覺我黑左啦XD


「產品及有關資料由品牌提供」
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...