2015年9月4日 星期五

給「您」送上《守護天使》@MaBelle周年鑽飾系列

不知不覺原來Yandy自立門戶大半年了,要適應既總算都適應左。
但工作忙到發左癲,好幾個月無返過老家啦T^T

今日見到MaBelle既《守護天使》周年鑽飾系列,想家了...



為慶祝MaBelle成立22周年,隆重推出《守護天使》周年鑽飾系列,一共有五款。
傳說每個人身邊都有一個守護天使,無私地保護您,所以每款鑽飾都有粒躍動既鑽石懸浮半空,係專利設計黎架,第二度搵唔到架,會隨著人體的律動,主石自由舞動,閃上加閃>////<

video






手鐲同戒指以一顆躍動鑽石配以環抱心形設計,交錯既設計優雅得黎有顯瘦感。


頸鏈就分別有三款,同樣有空中懸浮既鑽石。


呢款係最簡約既一款,簡潔既流線型好有靈氣感。


水滴型就比較高雅,女人味UP+


我自己就最鐘意圓身呢款,時尚典雅又夠閃,襯埋同系列既手鐲同介指,OL感返哂黎:)
呢個系列定價唔高,設計夠Young又易Handle,係父母送俾女兒既第一份鑽飾。


雖然Yandy無緣收到,都唔識講D咩氹家人,與其開口𥄫著脷講多錯多,不如就由我送上呢個守護天使,默默地,無私地保護著您啦。


一刻躍動,一輩璀燦閃耀,讓您超越平凡,成就美麗人生。
《守護天使》周年鑽飾系列 http://bit.ly/1fFiIIQ

「快樂圓舞」珍珠項鏈
由即日起至10月31日,凡購買任何一款《守護天使》周年鑽飾系列貨品或任何貨品淨價滿HK$5,000,即可免費獲贈「快樂圓舞」珍珠項鏈乙條(價值HK$1,200)。送贈禮品限量4,000條,送完即止。
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...