2015年4月24日 星期五

初夏的呼喚‧Freshline Mojito喚醒沈倦肌膚

Fresh Line是希臘天然美容護膚品牌,以古希臘植物及芳香療法的智慧為靈感來源,並傳承家傳秘方,從豐饒的希臘大自然中擷取新鮮、有機及安全的天然成分,配以療效顯著的配方,以全人手創製出天然、健康的美容產品。

但今日人頭湧湧,所謂何事呢?

Fresh Line已推出逾400款以全人手製作、創新的天然美容產品,適合不同年齡及膚質。




Yandy最經常買既係佢地呀XD
BB造型皂,送俾人地生B、滿月又靚又實用。


今個夏季全新推出Mojito青檸薄荷美肌系列,沐浴露、潤膚乳、洗髮護髮產品通通都有。


所謂既Mojito係一種傳統雞尾酒,淡蘭姆酒、白砂糖、萊姆汁、蘇打水和檸檬薄荷。
當日調酒師即場調配俾我地試,好香青檸味、中和左濃烈既酒精味,好易入口,係夏日熱門飲料之一,下次去飲野識得點落Order啦?!


Mojito青檸薄荷美肌系列,我試左沐浴露及潤膚乳,兩款含薄荷葉和青檸成分,接觸肌膚時會有種透心涼感覺。

Mojito 青檸薄荷沐浴露 (HK$ 49  / 100毫升 *按重量出售)
性質溫和,潔淨肌膚同時不會令肌膚流失自然水份。
蘊含豐富薄荷葉精油,有效抗菌、減壓及舒緩疲勞。
青檸精油則能調整肌膚,瞬間喚醒肌膚活力。
水乳狀,清新香甜味,接觸到肌膚會有一陣微涼,再沖住微暖既溫水,感覺超舒服。


Mojito 青檸薄荷潤膚乳 (HK$ 55  / 100毫升)
質地輕盈不黏立,容易被肌膚吸收,搽個下滋潤又涼浸浸,搽完一陣就爽身。
蘊含豐富植物油如牛油果油、甜杏仁油及乳木果油,能有效為肌膚深層補濕、柔滑肌膚。
薄荷葉精油及青檸精油具抗菌、收斂、調整肌膚功效,為全身肌膚增添活力,又散發清新甜美。

沖個靚涼再滋潤下肌膚,成身都散發清新甜美香氣,返足一日工既沈倦肌膚都立刻Refresh!
就好似肌膚都享受緊初夏醉人雞尾酒Mojito咁:)

同系列仲帶頭髮產品,Yandy就對洗頭水都好有興趣,估計洗完應該會好清爽既呢~
下次有機會入貨試完再同大家報告啦!

Mojito青檸薄荷美肌系列仲有套裝架,連埋個Package,好有去旅行既感覺啊!
係時候給沈倦肌膚打打氣,喚醒感官,為全身解解渴啦!


臨走前試埋個蘆薈Mask,夏天補水同時Keep住清爽:)

Fresh Line
客戶熱線:(852) 3979 6900

金鐘港鐵站28號店
尖沙嘴港鐵站TST 11號店
旺角亞皆老街8號朗豪坊BEAUTY AVENUE 2樓Fresh Line專櫃

網站:  www.freshlinecosmetics.hk
Facebook:  www.facebook.com/FreshLineHK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...