2015年11月8日 星期日

收起贅肉‧永遠的年輕下去@Triumph


轉季時候係買野既好藉口,領導內衣時尚潮流的德國知名內衣專家Triumph,創造出保持年輕胸部曲線的Forever Young系列已經換上秋冬大熱色調。
功能性及塑身性內衣產品,兩大Forever Young款式:纖形承托Shape Support及環迴承托Super Support,為不同胸形的女性提供最佳承托,將唔想要既肉肉都收得靚靚啦:)


內衣呢家野,著得岩可以幫你修飾身型,將脂肪放返岩位。
但如果著得唔岩,修飾身型仲幫你特出一節節既肥肉,兼搞到周身唔聚材。
根據英國顧客調查,64%女士分別認同不容易找到合身內衣及穿著不正確的內衣尺碼,更有73%的受訪者認為穿著不合身內衣會影響心情。
所以Triumph邀請香港4位著名bloggers解構3S (Size, Shape及Style) ,教你點樣Find The One!

Triumph Fit Expert除左度身,仲會幫我做4-point check兼透過Triumph獨有的YSIOA體形分析,了解返自己既胸型及體型,搵岩你既內衣組合,提升整體線條美,短短半個鐘已經輕輕鬆鬆搵到我既The One:)

不過唔好以為做Find The One就可以一勞永逸,女性胸部會隨著時間、運動、荷爾蒙影響等而令外形有所改變,所以每4-6個月就要再做一次refit,Keep住靚。

即刻睇睇Triumph最新推出兩大Forever Young款式:及環迴承托SuperSupport及纖形承托Shape Support。

環迴承托Super Support款式以三大特色作亮點,加強全面定位及承托:
♥半月形功能墊(緊緻及加強集中效果)
♥12cm特高背帶(有效收緊兩脇、撫平背肌及增強穩定性)
♥無縫背帶加上幅Back-cut 設計(隱形彈力網紗提高舒適感並順滑背部)

為胸部360°全面定位,集中效果有令人眼前一亮既線條出現((你懂的XD
著起好貼身,背部既肉肉唔見哂,兩脇既無縫設計著落勁舒服,仲用左網紗設計,好透氣,唔怕焗。

Forever Young Super Support Bra$520/pc, Brief$128up/pc

較為喜歡立體胸部曲線的女士則可選擇Shape Support款式:
♥特意加入鑽石形乳杯設計,可更集中胸部並加強立體效果
♥側骨位置同時加入根據人體弧度設計的U-bone剪裁,進一步修飾整體曲線

呢款係著得比較有立體感,著低領少少都唔會太Over,U-bone剪裁包裹度無咁高,感覺更加輕巧舒適,日常特出線條就岩岩好,唔好下下要人流鼻血先得既。
著小背心都唔會見到兩脇既邊位,不過冬天衫應該又冇乜所謂。

Forever Young Shape Support Bra$490/pc, Brief$128up/pc

Forever Young系列亦針對不同部位提供塑身產品,包括:短束衣、長束衣、高腰長束褲、束褲及背心裙。所有產品均採用國際認証靭力物料LYCRA® Beauty,其雙彈性 lace極具美感同時具回彈力、超輕透氣、及具抗磨損功能,確保即時達到顯著的無縫塑身效果。


秋冬大熱色調瑪瑙紅、寶石藍、紫晶石及自然裸色,哎呀,估唔到Fit Expert幫我Found The One我都仲有野要煩XD
由得我快樂地煩惱一陣啦! 88!

Triumph Website : http://www.triumph.com/hk/en/index.html
Triumph Facebook : https://www.facebook.com/Triumph.hk


「產品及有關資料由品牌提供」
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...