2016年12月11日 星期日

發亮吧!HEAVY ROTATION 柔亮眉彩液


發光架!靚>////<
收到驚喜既聖誕禮物:)
係我一直用開既眉Gel啊!
Yandy染左淺色髮後,每次化眉妝一定會用到既就係眉Gel,但原來一直都無介紹過佢T^T




鄭重同你地介紹,我每次去日本都要入手既眉Gel
HEAVY ROTATION 柔亮眉彩液 (HK$59/ 8g)
由最開初得3色,到而家全系列共7色,另外有1款是透明的。
透明色係主要俾深色髮但眉毛雜亂需整理的,方便塑造眉型,修整逆向或下垂等雜亂眉毛。
具防水、防汗及防油脂配方,用起黎都好易上手架。


因應髮色揀返岩既染眉膏,整體妝容會更加柔和架:)
我自己之前係用開03色(右),但最近頭髮染左Ash色,所以轉用左07色。

 
基本使用方法就係畫左眉先,之後用染眉膏由後到前掃一次,將眉毛染色,再由前到後梳返整齊。


完全後當然當眉靚哂,但對比只畫眉而冇用染眉膏,其實個效果都爭好遠。
用左染眉膏個邊明顯感覺柔和自然好多,眉毛色更一致,唔會一撻撻,仲有有定型的效果。


今個聖誕,花多少少心思係你既眉妝上啦,令整體妝容既精緻度再提升+++


銷售點:
莎莎、卓悅、卡萊美、CITY' SUPER、LOG-ON、PIAGO、千色CITISTORE等等

產品及店舖查詢: 2277-9090
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...