2016年8月22日 星期一

扮架妹參加Heroine Make華麗祭典


原諒我素顏XD
早前出席 Heroine Make華麗祭典,現場以夏日祭典為主題,有專業導師幫您即場試穿日式浴衣,而我居然無時間化妝((大哭
場內設有祭典攤位遊戲、日式小食亭、祈福許願欄及傳統和室佈置場景等等,好似去左日本咁呀。




搞咁多野都係為左我地既主角--強效防水同時輕易卸除既嶄新「易卸防水膜型」睫毛液。


當然要即刻試下啦,Heroine Make既睫毛液都真係用左好多年,雖然我唔係經常搽睫毛,但搽得十次有八次都係用佢。
外型包裝上真係幾吸晴,換左個粉紅X玫瑰金既蓋,靚得黎好女仔。
刷頭型狀係我最鐘意佢既地方,大細適中,帶少少弧度,搽起黎非常順心。


先夾好眼睫毛,我非常疏落又唔太長既睫毛,真係好無存在感XD
睫毛液用左瞬間定型配方同形狀記憶聚合物,搽上睫毛液既一刻就快速鎖定鬈曲度,令睫毛做到挺立而根樓分明既效果。
用刷頭前端仲可以照顧埋眼頭、眼尾既細小睫毛。


效果非常明顯,即使唔化眼妝,剩係搽左睫毛液都已經令我隻豆豉眼加分不少。


而今次睫毛液重有個非常好既優點,我平時唔鐘意搽睫毛液最大既原因係卸妝麻煩,要落三、四次先清得乾淨,Heroine Make睫毛液就用左嶄新既「易卸防水膜」配方。
有超級防護聚合物對抗汗水、淚水同油脂,但同時有被潔面產品可溶解,者係話,一般洗面產品就已經可以卸除Heroine Make華呢隻「易卸防水膜型」睫毛液,真係好方便,仲落得好乾淨呀!


「產品及有關資料由品牌提供」
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...