2016年6月14日 星期二

清爽過夏季‧FIND THE ONE@Triumph

內衣呢家野,著得岩可以幫你修飾身型,將脂肪放返岩位。
著唔岩,真係好影響心情架。

但要揀返個岩自己既內衣,同揀個好男人一樣咁有學問,唔想下下都靠運仔,其實可以搵專家幫幫手既:)

領導內衣時尚潮流的德國知名內衣專家Triumph解構3S (Size, Shape及Style) ,教你點樣Find The One!




內衣款式多,好多時真係唔知點揀好,如果著得唔岩,修飾唔到身型,仲幫你突出一節節既肥肉,兼搞到周身唔聚材。


所以Triumph每間分店都有 Fit Expert幫你手Find The One,除左度身,仲會做埋4-point check兼透過Triumph獨有的YSIOA體形分析,等你都可以了解返自己既胸型同體型,搵岩既內衣組合,提升整體線條美。

之前都講過,女性胸部會隨著時間、運動、荷爾蒙影響等而令外形有所改變,所以每4-6個月就要再做一次refit,Keep住靚。我今次就想順便幫內衣換一換季:)


之前Yandy試過保持年輕胸部曲線的Forever Young系列,係功能性及塑身性並重既內衣產品,纖形承托Shape Support及環迴承托Super Support,為不同胸形的女性提供最佳承托,將唔想要既肉肉都收得靚靚:)


不過女仔都係視覺動物,一入去我就俾呢個新系列吸引左,細緻既刺繡,加埋閃石,外型絕對無得輸。


但我今次想揀個夏天著既,重點要透氣,夏天衫比較薄,我唔想透到個爸爸既邊緣位,所以貼身都係重點,加埋近期大熱既淡紫色,仲唔係你?


一擊即中,輕鬆地揀到一個舒適既爸爸。
過程中需要協助,隨時可以禁鐘仔搵Fit Expert姐姐入黎幫你架。


有Triumph既Find The One,仲洗乜怕搵唔到合身內衣?

Triumph Website : http://www.triumph.com/hk/en/index.html
Triumph Facebook : https://www.facebook.com/Triumph.hk

「產品及有關資料由品牌提供」
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...