2015年2月18日 星期三

心動不如行動!NOHO想飲就飲♥

臨近節日,少不免跟親朋好友相聚,摸下酒杯底傾心事。
但一唸起宿醉既感覺,真係一杯起兩杯止,硬係唔夠盡興。
原來宿醉係因為身體既水份、維他命、礦物質、其他養份同抗氧成份用左黎分解酒精。一杯酒精飲品就要用成個鐘去分解,飲多兩杯就好易宿醉,真係怕怕啦!


但收到黎自美國既NOHO,可能係我既救星XD


NOHO GOLD由美國精心研發含健康成份既飲品。
當中僅含少於30卡路里及6克糖,仲有人體必需的維他命、礦物質和營養。不含咖啡因或其他刺激性物質。
有汽配方,飲落似檸檬汽水,答答下帶有清新薑味。

可以單飲當日常既汽水。
當然溝酒亦得,例如混入伏特加、威士忌、龍舌蘭、氊酒(Gin)、冧酒(Rum)、甚至香檳!補充返D解酒用既維他命、礦物質等可以減輕宿醉情況架。


但如果你係想人地出酒你出命,預左出命既你,但第日仲要返工,真係無陰公。
「保護」, 就是NOHO成功的祕訣。

NOHO The Hangover Defense 防禦宿醉  (建議零售價:HK$25)
不含咖啡因或其他刺激性物質,不屬於任何能量飲品或提神飲料。
係美國市場上暢銷的防宿醉飲料!

飲酒前,先飲一支係酒精消耗身體所需營養前率先進行補充。
飲完達上床之前再飲一支,保持身體機能平衡與正常。
第日照樣精神上班無難度!

 有NOHO The Hangover Defense多來多飲,出幾條命都無問題啦XD

Facebook: https://www.facebook.com/NOHOASIA


「產品及有關資料由品牌提供」
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...