2016年11月29日 星期二

洗面要洗泡泡浴‧Bifesta碳酸潔面泡泡

首先私心地大大感謝Bifesta♥
Yandy早排去左旅行,忍痛推左幾個活動邀請,心入面有幾百萬個不忍。
而Bifesta呢次推出既碳酸潔面泡沫系列,係其中一個超有興趣既產品,價位親民,卸妝產品既效果一直都無令我失望過,包裝仲一次靚過一次。
今次首次推出潔面產品,收到邀請時已經俾亮麗既外型吸引左啦XD
加埋一按就係泡泡既設計,絕對岩哂我呢D懶小孩,

而最令我興奮既係PR姐姐實在太有我心啦!!!
係我去完旅行返黎,居然收到碳酸潔面泡沫,仲係最適合我既保濕型>////<
感謝你記得我呢個小薯,好感動呀!!!




初面世既碳酸潔面泡沫系列,全系列共3款選擇,分別係保濕型、清爽型同亮白型,配合不同肌膚需要,蘊含吸着性透明質酸,鎖水保濕,肌膚水潤柔嫩。
性質溫和,無香料、無添加色素、無酒精、無苯甲酸酯,並通過皮膚過敏測試。

按出黎既泡泡明顯比平時買到既潔面泡沫(膠泵裝)唔一樣,彈力持久而且質地柔軟,可以細滑豐盈泡泡更可減低潔面時的皮膚摩擦,溫和呵護幼嫩肌膚。

碳酸產品一直係日韓都深受歡迎,功效於日本市場亦早已獲得一致認同,Bifesta將日本碳酸美容概念帶到香港,打造左呢枝碳酸潔面泡沫系列,以氣壓式設計,一按泵出人手搓揉不到既超綿密細緻泡沫,能深層潔淨毛孔深處,迅速去除污垢及老化角質,趕走暗啞,包裝仲靚過人。

用法好簡單,弄濕全面,垂直樽身按出適量泡沫於掌心(約乒乓球份量) ,塗抹全面。
於鼻翼、下巴、額頭及臉頰等位置,用指腹打圈按摩20-30秒,以碳酸泡泡潔面同時按摩面部,有助促進血液循環,趕退暗啞,煥發潔淨亮肌。
D泡泡仲好清香,放係面上按摩真係好舒服架,最後用清水洗淨。
面對我多手R損既痘痘傷口,都唔覺刺激,唔會痛,感覺好溫和,洗完感覺清爽得黎舒適又唔乾,洗走面上污垢同每一日不快既心情,舒舒服服攤抖下。

香港官方網站:http://bifesta.com.hk
Facebook專頁:www.facebook.com/BifestaHongKong/

「產品及有關資料由品牌提供」
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...