2016年3月13日 星期日

投入花花世界‧美麗冒險Evie Beauté

聽日就係白色情人節,氹女仔唔想下下送花咁老土,Yandy有個好提議。


早前出值左位於上環 Cafe Bauhinia既EvieBeauté別注版白玫瑰花水新品發佈會。


Evie Beauté既產品Yandy都介紹過唔少,相信有睇開我Blog既人都對佢好有認識。
當日品牌創辦人Natalie Evie仲同我地分享佢既美麗心得同創業理念,對Evie Beauté更有親切感了。


而今次既別注版白玫瑰花水一滴就藏9000片白玫瑰花瓣既精萃。
又睇得又用得,送俾女仔實得米啦XD


之前Yandy用緊Evie Beauté既三色玫瑰美肌花水,補水、抗氧化袪暗啞,用完肌膚水潤剔透仲有種柔軟感,真係一噴就甩唔到手。

今次推出既別注版 淨白玫瑰美肌花水,特別為轉季時肌膚變得敏感脆弱既你而設,用左源自保加利亞玫瑰谷的純白玫瑰花水,一滴蘊藏9000片白玫瑰花瓣的精萃,更以雙重蒸餾法將鮮花的活性成分徹底釋放,能加強保濕亮白能量,把頑固色斑記憶抹走,減退暗沉暗黃問題,使皮膚回復剔透亮白。
保潔同時美白,唔洗再唸美白先定保濕而傷透腦筋,兩者可以同時兼得,實現省時、安全、有效的美肌願景。


咁就有時間嘆杯玫瑰女朋友特飲,好好享受充滿花香既一個下午。


淨白玫瑰美肌花水 HK$228/50ml 
鐘情佢既噴霧裝包裝,細細支跟身,隨時補水。

貨真價實既玫瑰香味,舒服到無朋友,噴一噴光澤感返哂黎,仲有舒緩抗炎既效果,我直情當佢Toner咁用架。

花妍緊緻提升亮眼霜 HK$680/20ml

之前已經用完一枝,潤而不膩兼富含14種精煉科研及天然修護成份,包括上乘精油、終極細分子透明質酸、玫瑰果籽油及葡萄籽油。
加埋獨有三重修護配方強效抗氧、提升緊緻、撫平幼紋,促進循環及膠原再生。
搽上眼個種滑法真係好似溜冰咁,一推就滑到尾,搽既時候會覺得眼周好似好活躍咁,按起黎有少少酸軟感,按完眼部即時提升左,仲好夠滋潤度。

Evie Beauté
www.eviebeaute.com

主要銷售點
HARVEY NICHOLS Beyond Beauty / Beyond Beauty@BEAUTY BAZAAR
香港皇后大道中15號置地廣場 電話:(852) 3695 3107
香港金鐘太古廣場 電話:(852) 3968 2512
九龍尖沙咀彌敦道100號The ONE UG1層 電話:(852) 3906 2322

Mi Ming Mart 袁彌明生活百貨
香港銅鑼灣富明街1號寶富大廈2D室 電話:(852) 2893 7008
香港中環威靈頓街26號2樓 電話:(852) 2144 7077
九龍尖沙咀加連威老道30號1樓 電話:(852) 2777 3369
新界沙田橫壆街2-16號3樓26E 電話:(852) 2688 6646
新界元朗教育路1號千色廣場G49號鋪 電話:(852) 2442 2200

GLAMA SHOWROOM觀塘開源道60號駱駝漆大廈3期3樓M2室 電話:(852) 3568 2356


「產品及有關資料由品牌提供」
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...