2015年7月20日 星期一

SOFINA香港精彩30周年回顧【美麗承諾分享會】

唔講真係唔會知,原來Yandy同好多品牌係一齊長大既XD
SOFINA香港係7月昂然踏入30周年啦。

對Yandy黎講,30是提醒自己要好好護膚既年齡,對一個品牌黎講,絕對係一個大成就,於過去既30年,SOFINA一直堅持用「科學解讀肌膚」,以「智慧」和「知識」激發出肌膚的潛在美,為您實現美麗的承諾!


趁今次機會,一齊回顧下SOFINA香港於過去30年既發展及殿堂級產品既誕生啦:)



製造清潔劑起家的花王,破天荒係數目測量年踏足化妝品市場,1982年就以14款基礎護膚品係日本而世啦,1985年藉住卸妝啫喱登陸香港。

1987年第一次發表細胞間脂質掌控肌膚既保濕力,時至今日都仲係SOFINA產品中重要既成份之一。


1994年,化妝系列AUBE上市啦,緊接1995年,藥用WHITENING都跟住面世,然後針對唔同年齡層既產品都相繼推出,驚喜真係一浪接一浪咁打過黎架XD

SOFINA多年來將科研智慧凝聚,並巧妙結合精湛技術,締造出無數具突破性的皇牌產品。


最出名緊係連續4年成為日本No.1化妝底霜的Primavista Long keep base啦,差唔多個個女仔都囤左幾枝係屋企呀XD


我就超級私心彩形明眸眼影組合,一睇就識化,配色自然,價位仲勁親民,日常妝點都要有返盒看門口呀。


SOFINA beauté活氧碳酸潔面泡沫,綿綿既泡沫質感真係無得頂啊!


以清爽見稱既防曬乳液同藥用WHITENING系列係夏天既必須品。
ALBLANCE潤‧白‧美‧肌系列更加係同時照片到美白同保濕既需要,今年仲推出埋身體防曬,仲係防水架添。


立即體驗下ALBLANCE潤‧白‧美‧肌系列既豪氣手部按摩先:)

顯著既功效加上舒適既使用感,真係唔怪得大家咁高度推崇架,仲橫掃多個殿堂級美容大賞。
有今日的顯赫成績,並於防曬、美白及粉底市場上處於領導地位,全賴一直堅持以「皮膚科學」作為研發基礎,經常為整個業界及用家帶來顛覆性的美肌概念。

SOFINA香港30歲生日快樂:)
感謝呢年為女生帶黎喜悅。
你見證左SOFINA為您締造既「美麗承諾」未呀?!


「產品及有關資料由品牌提供」
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...