2015年10月24日 星期六

莎莎婦女銀袋日之★帽子戲法


莎莎婦女銀袋日係莎莎一年一度既盛事,今年Yandy又在參與其中,仲帶埋特別嘉賓出席添。
今年指定帽飾設計師Piers Atkinson同時裝品牌TED BAKER(我愛牌呀>3<)都係英倫風既經典,一定睇到眼都唔捨得眨。




我地今日就要為出值銀袋日做好準備,整返頂靚帽,再學化返個韓系公主妝。
Are You Ready?


去銀袋日無頂靚帽點去呀?
著名帽飾設計師Jaycow就教我地整返一頂屬於自己既帽,自己既帽要自己一針一線親手製作先夠詩意:)
超級喜歡老師既設計,型格又得,Lady又得,仲好修頭型,戴左變哂小顏架XD


係我雞手鴨腳之下,都完成左一頂自己既帽,當然...我家既特別來賓都完成左佢既作品啦XD


哈哈哈!最令人期待既畫面出現啦XD


大會化妝師亦即場示範一個粉嫩色既亮麗公主妝容,Chosungah22既妝物真係好吸引呀,外型好搶眼,設計仲好貼心添,特別係「隨意揉和粉底液」同「瞳孔美人染眉膏」,畫眉同染眉都可以一枝搞掂。成個妝好簡單就化好,戴返頂靚帽就完美了!

咪住!!!戰衣要著D乜?
係喎,忘記左要襯返件靚衫添。
著名時裝設計師Chailie Ho為莎莎婦女銀袋日訂製左一系列高貴絕倫既服飾"Horse In Style"
仲準備左工作坊俾大家參加,有興趣就要快D報名啦!

工作坊及報名詳情:
日期: 2015年10月31日
時段: 下午1時至3時或下午3時30分至5時30分(每節2小時)
地點: 莎莎銅鑼灣黃金廣場店:香港銅鑼灣軒尼詩道502號黃金廣場3樓活動室
名額: 每班15位 (共2班)
報名時間: 由即日起至2015年10月25日
登記方法: 點擊以下連結報名http://bit.ly/1Ge5wHu
報名費用: HKD$100
絛款及細則:http://bit.ly/1juORFf

*名額有限,額滿即止。
**名額先到先得,以成功繳付報名費用的先後次序為準。
***請確保輸入名字與身份証上相同以作核實

「產品及有關資料由品牌提供」
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...