2016年4月17日 星期日

Clean淨、Convenient捷、Caress盈、Clear亮快樂卸妝時間

化完妝要落妝,落完妝,又要再化妝...
女人...堅煩,但我又堅鐘意做女人XD
命黎既:)
但除左認命,其實仲有好多選擇。


趁住假日化左個靚妝,兼整下個頭先去街街,久不久打扮下,心情都唔同D。
之但係...
化妝要時間,玩亦要時間,落妝...可唔可以快脆D完成?




evie花妍賦活卸妝油

認識evie已經好一段日子,佢既產品唔算太多,但我用過既每一件都覺得好唔錯。
而呢枝花妍賦活卸妝油就話可以做到4C鑽石級完美卸妝咁話。

4C分別係Clean淨、Convenient捷、Caress盈、Clear亮。
Clean淨、Convenient捷、Clear亮應該都唔洗我多解釋,Caress盈就係用雙手輕盈柔和咁卸妝,避免用化妝棉不斷拭擦引致細紋。

零礦物油成份,零人造油,做到真正零添加。 
適合所有肌膚,亦可作潔顏油使用。


普通泵裝零特別,但一泵出黎好香花味啊>v<
原來特別調配七種皇牌香薰配方,包括全能美肌妙品保加利亞玫瑰、有機保加利亞薰衣草、意大利佛手柑、天竺葵、依蘭依蘭、洋甘菊、摩洛哥雪松,舒緩皮膚整天的疲態,促進平衡。

個味舒服到令落妝既過程輕鬆百倍,眼妝亦落得好快脆,我下眼角位一定要開眼落都完全唔覺澀眼,過水乳化又唔會望到一層霧,真係Clean淨、Convenient捷、Caress盈都俱備喎!

落完妝望一望,Clear亮都有D既,而且望落D肌膚唔會好無生氣,堅係舒緩到肌膚疲憊既狀態,恢復鎮靜、健康既活躍狀態。

個人比較懶,一直都用開卸妝油,貪佢一次過可以卸哂全面既化妝。
咁當然前題係你眼妝唔好化得太行先啦,痴埋假睫毛既話,我會建議用返眼唇專用既落妝液去處理左先。
而我一般日常妝都係30秒左右就可以落好成個妝,然後就可以直接沖涼去XD
整體感覺幾方便,仲唔洗洗多次面,過程中又充滿花香,都真係幾享受。


「產品及有關資料由品牌提供」

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...