2016年9月24日 星期六

行山日之一枝搞掂哂!

匆匆忙忙的黎到初秋,又係行山既季節啦:)

岩岩先係韓國返到香港,乜都未搞掂>.<"
行山的準備...

不過唔緊要,一枝有齊控油+保濕+毛孔護理既多功能防曬霜就幫到手啦!


Kakao x THEFACESHOP天然ECO啞光水潤防曬霜 SPF40 PA+++(50ml)


原裝韓國製造及進口,外型夠搶眼,一眼就搵到佢:)
仲係韓國最流行既通訊apps公仔,係韓國佢既專門店排隊排到打左幾個蛇餅架!


蘊含有機認證(ECO-CERT)的葵花苗精華(內含多種維他命及礦物質)及NMF天然保濕因子,具抗氧化作用並有效阻截有害紫外線UVA和UVB,預防肌膚受到傷害。
配方另添加『棉花籽』及『奇異籽』精華成分,有助控制並吸收多餘油脂,配合水凝啫喱質地,迅速滲透肌膚,感覺清爽不黏膩,更能持續提升肌膚水分。


日常返工化妝既話,可以當埋隔離霜或妝前底霜用用,但好似我今日咁打算去行山,單用都已經有啞緻膚色、修護及平滑毛孔既功能架啦,唔化妝都勉強見得下人。


係日曬前15分鐘或者化妝前用就可以啦!


推開感覺水潤度好足夠,唔洗怕俾太陽乾煎。


仲不含對人體有害的化學合成防腐劑,用得安心又輕鬆。

行山咋嘛,洗乜咁多準備?
帶一枝Kakao x THEFACESHOP 天然ECO啞光水潤防曬霜SPF40 PA+++就夠哂啦:)


「產品及有關資料由品牌提供」
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...